Εκπτώσεις

KOMANETSI AQUATIC AND FITNESS CENTERΈνα υπερσύγχρονο κέντρο άσκησης υδροφυσιοθεραπευτήριο, κολυμβητήριο και γυμναστήριο

Tο 1982 άρχισε η λειτουργία της πισίνας Κomanetsi στους χώρους της Σχολής Τυφλών.  Η συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες υπέδειξε την ανάγκη της δημιουργίας ενός χώρου που να δίνει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη της οικογένειας να γυμνάζονται.

Το καινούργιο Komanetsi Aquatic and Fitness Center, κτίστηκε το 2002 και είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο άσκησης υδροφυσιοθεραπευτήριο, κολυμβητήριο και γυμναστήριο και έχει άδεια λειτουργίας από την πρώτη μέρα από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Τι θα κάνεις, τι θα βρεις
Αποτελείται από δύο πισίνες και δύο υπερσύγχρονα γυμναστήρια με τελευταίας τεχνολογίας όργανα της LIFEFITNESS και KAIZER  και δυο αίθουσες αεροβικών προγραμμάτων. Στην πισίνα γίνονται μαθήματα κολύμβησης για βρέφη, παιδιά 4 χρονών και άνω, μαθήματα κολύμβησης για αρχάριους και μαθήματα για βελτίωση τεχνικής, υδρογυμναστική, υδροθεραπεία και ναυαγοσωστική. Το κτήριο είναι σχεδιασμένο ώστε άτομα με κινητικά προβλήματα ή με αναπηρικά καροτσάκια να έχουν εύκολη πρόσβαση.

Το προσωπικό αποτελείται από διπλωματούχους καθηγητές φυσικής αγωγής που εκπαιδεύονται συστηματικά στις πρώτες βοήθειες και ναυαγοσωστική. Κάθε χρόνο το Komanetsi εκπαιδεύει πάνω από 300 παιδιά στον τομέα ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών.

Το Komanetsi είναι αναγνωρισμένο κέντρο από το EFR ως Emergency First Response Center και παροχέας προγραμμάτων κατάρτισης στις Πρώτες Βοήθειες στην εργασία. Επίσης είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Λειτουργεί επίσης ως εθελοντική ομάδα διάσωσης η οποία  αποτελείται από μέλη του προσωπικού, μέλη του Komanetsi και άτομα από την ομάδα της ναυαγοσωστικής. Η ομάδα έχει το δικό της διασωστικό σκάφος και λαμβάνει μέρος σε διάφορες διοργανώσεις όπως αγώνες ελεύθερης κατάδυσης, κωπηλασίας και αγώνες jetski. Στόχος της ομάδας είναι να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως σκάφος ασφαλείας.

Το Komanetsi Aquatic and Fitness Center είναι πλήρως αδειοδοτημένο κέντρο μοναδικό στο είδος του για αποκατάσταση ατόμων με χρόνιες παθήσεις με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.

Στοιχεία Επικοινωνίας


Ώρες Λειτουργίας

  • ΔΕΥΤΕΡΑ: 06:00 - 22:00
  • ΤΡΙΤΗ: 06:00 - 22:00
  • ΤΕΤΑΡΤΗ: 06:00 - 22:00
  • ΠΕΜΠΤΗ: 06:00 - 22:00
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 06:00 - 22:00
  • ΣΑΒΒΑΤΟ: 06:00 - 20:00
  • ΚΥΡΙΑΚΗ: Κλειστό