Εκπτώσεις

EVOLVE GYMΘέλουμε να γίνουμε οι συνεργάτες σας στην εκγύμναση σας!

Τι κάνει το Evolve Fitness & Wellness διαφορετικό;

 1. Είναι Το γυμναστήριο με τον μεγαλύτερο χώρο στάθμευσης σε όλη την Λευκωσία και 750 τ.μ. χώρων άσκησης και εκπαίδευσης
 2. Άρτια καταρτισμένο προσωπικό που αποτελείται από 6  γυμναστές, πάμπολλους  εκπαιδευτές ομαδικών τάξεων και υποστηρικτικό προσωπικό και συνεργάτες.
 3. Το πρώτο Γυμναστήριο στην Κύπρο που έχει εισάγει την τεχνολογία Artis του κολοσσού σε θέματα ανάπτυξης τεχνολογίας εκγύμνασης Technogym. H σειρά Artis είναι η πρώτη πλήρως ολοκληρωμένη συλλογή από 30 όργανα για εκγύμναση cardio, ενδυνάμωση και λειτουργική (functional) προπόνηση με σχεδιασμό που επιτρέπει στους χρήστες και τους εκπαιδευτές να συνδεθούν μεταξύ τους!
 4. Το πρώτο γυμναστήριο που με την χρήση της τεχνολογίας UNITY, μιας κονσόλας  κτισμένης σε σύστημα Android που δίνει στα μέλη του γυμναστηρίου την δυνατότητα να μένουν συνδεδεμένοι με αυτό και τον τρόπο ζωής τους όπου και αν πηγαίνουν. Η κονσόλα UNITY ™ λειτουργεί σαν μια συσκευή tablet και έχει μια σειρά από καινοτόμες, έξυπνες λειτουργίες, όπως τηλεόραση, Bluetooth® μετάδοση μουσικής, Skype, Διαδίκτυο,  παιχνίδια, καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα κατάρτισης και εικονική υπαίθρια εκπαιδευτικά σενάρια.
 5. Στο Evolve Fitness & Wellness διδάσκονται ΟΛΕΣ οι τάξεις της φημισμένης σειράς ομαδικής εκγύμνασης LES MILLS όπως BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYBALANCE, BODYATTACK, SPRINT, CXWORX,  RPM,  GRIT όπως επίσης άλλα δημοφιλή προγράμματα ομαδικής εκγύμνασης όπως το ZUMBA, TRX, PILATES, BOXING και τα ολοκαίνουργια Power Yoga ViPR της ΜOSSA. . Όλα αυτά περιλαμβάνονται στο βασικό πακέτο συνδρομής των μελών μας.
 6. Διαθέτουμε Υπηρεσία Σάουνας βασισμένη στις ψηλότερες ποιοτικά προδιαγραφές και η οποία  επίσης περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο συνδρομής.
 7. Στο Evolve Fitness & Wellness προσφέρονται προαιρετικά:
  - δυνατότητα εκγύμνασης με την ατομική μέθοδο personal training
  - δυνατότητα εκγύμνασης σε μικρό group 3 ατόμων (semi-personal training)
  - εκγύμναση με την υπηρεσία REFORMER PILATES
  - Υπηρεσίες Μασάζ, Διατροφολόγος και υπηρεσία λιπομέτρησης σε  ειδικά διαμορφωμένους χώρους, πραγματικό στολίδι!
 8. Αποδυτήρια και Lockers Που θυμίζουν ξενοδοχειακή μονάδα και όχι γυμναστήριο.  Με πρόσβαση μέσω ειδικού κλειδιού (smart key) το οποίο επίσης χρησιμοποιείτε για είσοδο στο γυμναστήριο και καταγραφή και παρακολούθηση του προγράμματος του κάθε αθλούμενου.
 9. 8 διάδρομοι προπόνησης με οθόνες 22 ιντσών, 2 δρόμοι skill mill για Αθλητική προπόνηση βελτίωσης απόδοσης με προπόνηση  όλων των μυϊκών ομάδων του σώματος.
 10. Λειτουργική προπόνηση (functional training)
 11. Στα μέσα της χρονιάς εγκαινιάσαμε το Evolve Outdoor Battleground – ένα πρωτότυπο στίβο μάχης όπου τα μέλη μας χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση εκτελούν προγράμματα ενδυνάμωσης με εναλλακτικές μορφές εκγύμνασης.
 12. Έχουμε εισάγει και χρησιμοποιούμε τις νέες μπάρες εκγύμνασης smart bars της Les Mills.
 13. Τα μέλη μας μπορούν να συμμετέχουν σε πρότυπες δοκιμασίες με διάφορα έπαθλα που σκοπό έχουν να καλλιεργήσουν την ομαδικότητα και την ανταγωνιστικότητα.
 14. Εργοδοτούμε αποκλειστικά προσοντούχο και αναγνωρισμένο προσωπικό.
 15. Παρασκευάζουμε και διαθέτουμε για τα μέλη μας 5 διαφορετικά είδη  αποτελούμενα από 100% φυσικό χυμό.
 16. Ο καφές των μελών μας στο Evolve Gym είναι πάντα κερασμένος!

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Λεωφόρος Μακαρίου 185, Λακατάμια
 • 22443636
 • Website
 • Facebook

Ώρες Λειτουργίας

 • ΔΕΥΤΕΡΑ: 06:00 - 22:00
 • ΤΡΙΤΗ: 06:00 - 22:00
 • ΤΕΤΑΡΤΗ: 06:00 - 22:00
 • ΠΕΜΠΤΗ: 06:00 - 22:00
 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 06:00 - 22:00
 • ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00 - 18:00
 • ΚΥΡΙΑΚΗ: 09:00 - 15:00